مهاجرت به اروپا-اخذ اقامت اروپا مهاجرت به اروپا-اخذ اقامت اروپا .

مهاجرت به اروپا-اخذ اقامت اروپا

روش هاي مهاجرت به اروپا

مهاجرت

روش هاي مهاجرت

مهاجرت بمعناي تغيير محل سكونت به كشور خارجي و به روش قانوني است.

هدف از مهاجرت براي اشخاص مختلف متفاوت است.

عده اي براي يك مهاجرت كامل گام بر مي دارند. هدف زندگي و سكونت و اشتغال در كشور مقصد است.

و عده اي صرفا براي اخذ اقامت (تابعيت و پاسپورت) قصد اقدام دارند. و الزاما فعلا قصد رفتن و سكونت ندارند

و عده اي با هدف بيزينس اين كار را انجام مي دهند. كه با اخذ اقامت بتوانند راحت رفت و آمد كنند و دسترسي به بانك هاي خارجي داشته باشند.
براي روشن شدن ذهن شما چارچوب اخذ اقامت و معناي مفهومي كلمات در موضوع مهاجرت بشرح زير ارائه مي شود:

۱. هيچ كشوري در بدو ورود به مهاجر … اقامت دائم (تابعيت) نمي دهد.

مثلا در كانادا بعد از ۲ تا ۴ سال…

و در كل اتحاديه اروپا بعد از ۵ سال

و در آمريكا بعد از ۱۰ سال…

در همه اين موارد متقاضي نبايد بيش از ۶ ماه از كشور مقصد خارج شود.

۲. اخذ اقامت بمعناي اخذ پاسپورت آن كشور نمي باشد.

براي اخذ پاسپورت هر كشور بايد تابعيت آن كشور را داشته باشيد.

۳. روندها و قوانيني كه در اينجا توضيح داده ميشود صرفا براي روش هاي مهاجرت قانوني است. و شامل قوانين مهاجرت به روش ازدواج و پناهندگي نمي باشد چرا كه اينها استثناء بوده و قوانين متفاوتي در حقوق شهروندي و اخذ تابعيت و پاسپورت دارند (در اين زمينه از ارائه مشاوره و خدمات معذور هستيم. سوا ل نفرماييد)

اقامت دائم يعني تابعيت…

لذا با توجه به قانون هر كشور بعد از گذشت چند سال بشما اقامت دائم (تابعيت) مي دهند. در بالا اشاره كردم.
تفاوت اقامت و تابعيت:

شخصي كه در ابتدا اقامت ميگيرد اولا كه داراي حقوق شهروندي درجه ۱ است و هيچ فرقي با مردم آن كشور از لحاظ شهروندي و حقوق اجتماعي ندارد. بلكه تا زماني كه تابعيت (اقامت دائم) را نگرفته نمي تواند راي بدهد. همچنين حقوق بيكاري به وي تعلق نميگيرد و همچنين پاسپورت آن كشور را ندارد. فقط همين.

از لحاظ تحصيل و خريد ملك و داشتن سند و حساب بانكي و… مشكلي ندارد.
راههاي مهاجرت كلا به ۴ روش است:

۱. روش (تخصص) شغلي: مانند كانادا و استراليا كه شاخص هاي سن و تحصيل و سابقه كار و توانايي زبان مد نظر است.

۲. روش سرمايه گذاري: كه خود به ۵ قسم است:

الف) ثبت شركت: مانند آلمان / اسلوواكي / لهستان / اسلووني و كشور هاي مشابه آنها…

مزايا:

اخذ كارت اقامت
اختصاص يورو كد به شما و اعضاي خانواده (مشابه كدملي در ايران )
جهت دريافت اقامت نياز به استخدام اجباري كارمند در شركت نمي باشد .
نياز به سابقه شغلي و مدرك زبان نداريد .
اجازه كار و فعاليت در كليه كشورهاي اروپايي عضو شنگن را خواهيد داشت .
اجازه زندگي و تحصيل در كليه كشورهاي اروپايي عضو شنگن را خواهيد داشت .
امكان دريافت گواهينامه رانندگي با اعتبار بلند مدت (بيش از ۱۵ سال ) به پشتوانه گواهينامه ايران شما .
امكان افتتاح حساب و دريافت مستركارت/ويزاكارت/credit card و حساب paypal .
امكان داشتن سند بنام (منقول و غيرمنقول) در كليه كشورهاي اروپايي
امكان دريافت ويزاي كشورهاي آمريكا ، كانادا و استراليا به راحتي به پشتوانه كارت اقامت اروپايي شما .
با كارت اقامت مي توانيد از ايران به مقصد هر كشور اروپايي عضو شنگن بدون محدوديت پرواز كنيد .

اقامت شينگن و اجازه سكونت و اشتغال در كليه كشورهاي عضو شينگن … (البته با طي مراحل قانوني كسب اجازه سكونت در كشور ديگر عضو شينگن- كه صرفا يك روند اداري است و بسهولت امكان پذير است)

در اين بين كشور جمهوري اسلوواكي شما را مجبور به سكونت دائم نميكند . به همين علت اين روزها اقامت اسلوواكي رواج بيشتري يافته و اشخاصي كه بدنبال اقامت و سكونت در هر جاي اروپا هستند و يا اشخاصي كه بدنبال اخذ اقامت اروپا بوده و فعلا قصد سكونت دائم در آنجا را ( بعلت شغل و بيزينس در ايران ) ندارند … برايشان بسيار مناسب است.

نكته : در اين روش پرداخت ماليات سالانه حداقل ۳۲۰۰ يورو بر مبناي سال ۲۰۱۶ بايد صورت پذيرد. (اين مبلغ ، ماليات شركت است. )

ب) ثبت شركت و انتقال شغل از ايران به كشور مقصد ( مانند آلمان)

اگر شركت با مسئوليت محدود ثبت شود اجبار به استخدام كارمند با تابعيت كشور مقصد نخواهيد داشت.

اگر شركت سهامي خاص ثبت شود شما ملزم به استخدام ۲ تا ۴ نفر (بسته به ايالت) خواهيد بود. اين كارمندان بايد بيمه باشند و قرارداد في مابين و حقوق ماهيانه مشخص داشته باشند.

جهت اثبات شغل شما در ايران نياز به جواز كسب و يا شركتنامه مي باشد. اگر شما مدير عامل يا عضو هيئت مديره شركتي هستيد بايد حداقل ۳۰% از سهام آن شركت را دارا باشيد. و حداقل يكسال از فعاليت شركت گذشته باشد.

مزايا: داراي كارت اقامت و يورو كد هستيد. و كليه موارد ذكر شده در قسمت مزاياي آيتم فوق را شامل است.

نكته: حتما بايد بيش از ۱ سال در شغل بيزينسي مورد نظر داراي سابقه فعاليت باشيد. سابقه فعاليت شما با جواز كسب قبلي و يا اساسنامه و شركتنامه و گردش حساب بانكي بنام شركت و گاها با مفاصا حساب اداره ماليات … سنجيده ميشود.

در مواردي كه الزام به استخدام كارمند وجود دارد اين اشخاص بايد تبعه كشور مقصد باشند و نمي توانيد از ايران استخدام و با خود به اروپا ببريد.

ماليات سالانه در اين روش با توجه به مقدار فعاليت شركت ثبت شده در مقصد بايد پرداخت شود.

ج) خريد ملك يا سهام شركت هاي سهامي عام بمبلغ ۵۰۰ هزار يورو و يا بيشتر (در همه كشور هاي اروپايي امكان پذير است بغير از سوئيس)

مزايا: ماليات سالانه براساس فعاليت ندارد. و داراي كارت اقامت و يورو كد هستيد با ساير مزاياي ذكر شده در موارد فوق.

نكته: اجازه اشتغال نداريد و در زمان خريد ملك ۹% ماليات بر خريد و هزينه هاي آژانس املاك و وكيل بيش از ۳۰۰ ميليون تومان به ۵۰۰ هزار يورو (۲ميليارد تومان) اضافه ميشود. همچنين حضور و سكونت اجباري سالانه حداقل ۶ ماه بايد رعايت شود تا اقامت تمديد شود.

د) روش تمكن مالي: كه اين روزها براي يونان و اسپانيا و ايتاليا رواج دارد. به اين صورت كه شما مبلغ ۳۰۰ تا ۵۰۰ ميليون تومان تقريبا بصورت دايمي بايد در حسابتان در ايران وجود داشته باشد و در موعد تمديد پرينت حساب ارائه نمائيد.

مزاياي اين روش: ماليات سالانه براي فعاليت وجود ندارد.

نكته: اجازه اشتغال به هيچ روش نداريد و همچنين كارت اقامت نداريد بلكه يك استيكر ويزاي ۱ يا ۲ ساله multiple در پاسپورت چسبانده ميشود و فاقد يورو كد هستيد چون كارت اقامت نداريد.

۳. روش ازدواج (موسسه حقوقي آسوايران در اين زمينه خدمات ارائه نمي دهد. و پرونده نمي پذيرد)

۴. روش پناهندگي (موسسه حقوقي آسوايران در اين زمينه خدمات ارائه نمي دهد و پرونده نمي پذيرد)
انواع ويزاي شنگن

ويزاي شنگن در ۴ نوع صادر مي شود :

ويزاي نوع A : ويزاي ترانزيت است يعني مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و مي تواند فقط در يكي از فرودگاههاي شنگن پرواز خود را تعويض و راهي كشوري در خارج از شنگن گردد.

ويزاي نوع B : ويزاي عبور است يعني مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و ميتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوري استفاده نمايد تا از طريق زميني خود را به كشور ديگري غير شنگن برساند.

ويزاي نوع C : ويزاي توريستي است كه اكثر ايرانيان با آن وارد شنگن مي شوند.

ويزاي نوع D : ويزاي بلندمدت است كه معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده مي كنند تا بتوانند در طي سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه كنيد كه اگر بخواهيد بيش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانيد، ديگر نيازي به ويزاي شنگن نداريد بلكه بايد درخواست اقامت بدهيد و از طريق سفارت مربوطه پيگير مراحل اقامتي خود باشيد، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده كنيد، بايد حتما به همان مقدار يعني ۳ ماه خارج از شنگن بمانيد تا بتوانيد مجددا ويزاي شنگن دريافت كنيد. البته در صورت داشتن دلايل ويژه مي توانيد براي حداكثر يكسال هم ويزاي شنگن دريافت كنيد.

داشتن ويزاي شنگن لزوما به معناي تضمين جهت ورود به محدوده شنگن نيست، يعني اينكه اگر شما ويزاي شنگن خود را از ايتاليا گرفته باشيد ولي از فرانسه وارد شنگن شويد مقامات مرزي شنگن در فرانسه مي توانند به دلايلي كاملا قانوني به شما اجازه ورود نداده و شما را به كشوري در خارج از شنگن اخراج كنند. مسافر ورودي به شنگن بايد هميشه خود را آماده سوالات احتمالي از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مداركي دال بر توانايي پرداخت هزينه هاي اقامت نمايد.

براي اخذ ويزاي شنگن راههاي مختلفي وجود دارد. ساده ترين راه اقدام از طريق آژانس و تور مسافرتي و اخذ ويزاي نوع C مي باشد كه البته بايد براي اخذ آن پرينت حساب بانكي، پرينت آخرين فيش حقوقي، چك بانكي (ضمانت نامه بانكي ) در وجه آژانس و يا سند ملكي به نام خودتان را از قبل آماده كنيد تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههاي ديگر، دريافت دعوت نامه رسمي جهت بازديد از بستگان، دريافت دعوت نامه از يك شركت معتبر مبني بر حضور در يك نمايشگاه بين المللي و … مي باشند.

به تازگي بر اساس گزارش رسمي به نقل از يك مركز معتبر مطالعاتي در سوئيس كشور ايران از نظر شانس دريافت ويزا و اجازه سفر به ديگر كشورهاي دنيا (با اجازه سفر به ۱۴ كشور دنيا بدون ويزا) در رتبه يكي مانده به آخر فهرست شانس دريافت ويزا قرارگرفته است.

برطبق اين گزارش رسمي، كشورهاي فنلاند، دانمارك وآمريكا با اجازه سفر به ۱۳۰ كشور جهان بدون نياز به ويزا مشتركا اول هستند و كشورهاي آلمان، ايرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ كشور جهان بدون نياز به ويزا به ترتيب در رتبه هاي بعدي قرار دارند. مهاجرت بمعناي تغيير محل سكونت به كشور خارجي و به روش قانوني است.

هدف از مهاجرت براي اشخاص مختلف متفاوت است.

عده اي براي يك مهاجرت كامل گام بر مي دارند. هدف زندگي و سكونت و اشتغال در كشور مقصد است.

و عده اي صرفا براي اخذ اقامت (تابعيت و پاسپورت) قصد اقدام دارند. و الزاما فعلا قصد رفتن و سكونت ندارند

و عده اي با هدف بيزينس اين كار را انجام مي دهند. كه با اخذ اقامت بتوانند راحت رفت و آمد كنند و دسترسي به بانك هاي خارجي داشته باشند.
براي روشن شدن ذهن شما چارچوب اخذ اقامت و معناي مفهومي كلمات در موضوع مهاجرت بشرح زير ارائه مي شود:

۱. هيچ كشوري در بدو ورود به مهاجر … اقامت دائم (تابعيت) نمي دهد.

مثلا در كانادا بعد از ۲ تا ۴ سال…

و در كل اتحاديه اروپا بعد از ۵ سال

و در آمريكا بعد از ۱۰ سال…

در همه اين موارد متقاضي نبايد بيش از ۶ ماه از كشور مقصد خارج شود.

۲. اخذ اقامت بمعناي اخذ پاسپورت آن كشور نمي باشد.

براي اخذ پاسپورت هر كشور بايد تابعيت آن كشور را داشته باشيد.

۳. روندها و قوانيني كه در اينجا توضيح داده ميشود صرفا براي روش هاي مهاجرت قانوني است. و شامل قوانين مهاجرت به روش ازدواج و پناهندگي نمي باشد چرا كه اينها استثناء بوده و قوانين متفاوتي در حقوق شهروندي و اخذ تابعيت و پاسپورت دارند (در اين زمينه از ارائه مشاوره و خدمات معذور هستيم. سوا ل نفرماييد)

اقامت دائم يعني تابعيت…

لذا با توجه به قانون هر كشور بعد از گذشت چند سال بشما اقامت دائم (تابعيت) مي دهند. در بالا اشاره كردم.
تفاوت اقامت و تابعيت:

شخصي كه در ابتدا اقامت ميگيرد اولا كه داراي حقوق شهروندي درجه ۱ است و هيچ فرقي با مردم آن كشور از لحاظ شهروندي و حقوق اجتماعي ندارد. بلكه تا زماني كه تابعيت (اقامت دائم) را نگرفته نمي تواند راي بدهد. همچنين حقوق بيكاري به وي تعلق نميگيرد و همچنين پاسپورت آن كشور را ندارد. فقط همين.

از لحاظ تحصيل و خريد ملك و داشتن سند و حساب بانكي و… مشكلي ندارد.
راههاي مهاجرت كلا به ۴ روش است:

۱. روش (تخصص) شغلي: مانند كانادا و استراليا كه شاخص هاي سن و تحصيل و سابقه كار و توانايي زبان مد نظر است.

۲. روش سرمايه گذاري: كه خود به ۵ قسم است:

الف) ثبت شركت: مانند آلمان / اسلوواكي / لهستان / اسلووني و كشور هاي مشابه آنها…

مزايا:

اخذ كارت اقامت
اختصاص يورو كد به شما و اعضاي خانواده (مشابه كدملي در ايران )
جهت دريافت اقامت نياز به استخدام اجباري كارمند در شركت نمي باشد .
نياز به سابقه شغلي و مدرك زبان نداريد .
اجازه كار و فعاليت در كليه كشورهاي اروپايي عضو شنگن را خواهيد داشت .
اجازه زندگي و تحصيل در كليه كشورهاي اروپايي عضو شنگن را خواهيد داشت .
امكان دريافت گواهينامه رانندگي با اعتبار بلند مدت (بيش از ۱۵ سال ) به پشتوانه گواهينامه ايران شما .
امكان افتتاح حساب و دريافت مستركارت/ويزاكارت/credit card و حساب paypal .
امكان داشتن سند بنام (منقول و غيرمنقول) در كليه كشورهاي اروپايي
امكان دريافت ويزاي كشورهاي آمريكا ، كانادا و استراليا به راحتي به پشتوانه كارت اقامت اروپايي شما .
با كارت اقامت مي توانيد از ايران به مقصد هر كشور اروپايي عضو شنگن بدون محدوديت پرواز كنيد .

اقامت شينگن و اجازه سكونت و اشتغال در كليه كشورهاي عضو شينگن … (البته با طي مراحل قانوني كسب اجازه سكونت در كشور ديگر عضو شينگن- كه صرفا يك روند اداري است و بسهولت امكان پذير است)

در اين بين كشور جمهوري اسلوواكي شما را مجبور به سكونت دائم نميكند . به همين علت اين روزها اقامت اسلوواكي رواج بيشتري يافته و اشخاصي كه بدنبال اقامت و سكونت در هر جاي اروپا هستند و يا اشخاصي كه بدنبال اخذ اقامت اروپا بوده و فعلا قصد سكونت دائم در آنجا را ( بعلت شغل و بيزينس در ايران ) ندارند … برايشان بسيار مناسب است.

نكته : در اين روش پرداخت ماليات سالانه حداقل ۳۲۰۰ يورو بر مبناي سال ۲۰۱۶ بايد صورت پذيرد. (اين مبلغ ، ماليات شركت است. )

ب) ثبت شركت و انتقال شغل از ايران به كشور مقصد ( مانند آلمان)

اگر شركت با مسئوليت محدود ثبت شود اجبار به استخدام كارمند با تابعيت كشور مقصد نخواهيد داشت.

اگر شركت سهامي خاص ثبت شود شما ملزم به استخدام ۲ تا ۴ نفر (بسته به ايالت) خواهيد بود. اين كارمندان بايد بيمه باشند و قرارداد في مابين و حقوق ماهيانه مشخص داشته باشند.

جهت اثبات شغل شما در ايران نياز به جواز كسب و يا شركتنامه مي باشد. اگر شما مدير عامل يا عضو هيئت مديره شركتي هستيد بايد حداقل ۳۰% از سهام آن شركت را دارا باشيد. و حداقل يكسال از فعاليت شركت گذشته باشد.

مزايا: داراي كارت اقامت و يورو كد هستيد. و كليه موارد ذكر شده در قسمت مزاياي آيتم فوق را شامل است.

نكته: حتما بايد بيش از ۱ سال در شغل بيزينسي مورد نظر داراي سابقه فعاليت باشيد. سابقه فعاليت شما با جواز كسب قبلي و يا اساسنامه و شركتنامه و گردش حساب بانكي بنام شركت و گاها با مفاصا حساب اداره ماليات … سنجيده ميشود.

در مواردي كه الزام به استخدام كارمند وجود دارد اين اشخاص بايد تبعه كشور مقصد باشند و نمي توانيد از ايران استخدام و با خود به اروپا ببريد.

ماليات سالانه در اين روش با توجه به مقدار فعاليت شركت ثبت شده در مقصد بايد پرداخت شود.

ج) خريد ملك يا سهام شركت هاي سهامي عام بمبلغ ۵۰۰ هزار يورو و يا بيشتر (در همه كشور هاي اروپايي امكان پذير است بغير از سوئيس)

مزايا: ماليات سالانه براساس فعاليت ندارد. و داراي كارت اقامت و يورو كد هستيد با ساير مزاياي ذكر شده در موارد فوق.

نكته: اجازه اشتغال نداريد و در زمان خريد ملك ۹% ماليات بر خريد و هزينه هاي آژانس املاك و وكيل بيش از ۳۰۰ ميليون تومان به ۵۰۰ هزار يورو (۲ميليارد تومان) اضافه ميشود. همچنين حضور و سكونت اجباري سالانه حداقل ۶ ماه بايد رعايت شود تا اقامت تمديد شود.

د) روش تمكن مالي: كه اين روزها براي يونان و اسپانيا و ايتاليا رواج دارد. به اين صورت كه شما مبلغ ۳۰۰ تا ۵۰۰ ميليون تومان تقريبا بصورت دايمي بايد در حسابتان در ايران وجود داشته باشد و در موعد تمديد پرينت حساب ارائه نمائيد.

مزاياي اين روش: ماليات سالانه براي فعاليت وجود ندارد.

نكته: اجازه اشتغال به هيچ روش نداريد و همچنين كارت اقامت نداريد بلكه يك استيكر ويزاي ۱ يا ۲ ساله multiple در پاسپورت چسبانده ميشود و فاقد يورو كد هستيد چون كارت اقامت نداريد.

۳. روش ازدواج (موسسه حقوقي آسوايران در اين زمينه خدمات ارائه نمي دهد. و پرونده نمي پذيرد)

۴. روش پناهندگي (موسسه حقوقي آسوايران در اين زمينه خدمات ارائه نمي دهد و پرونده نمي پذيرد)
انواع ويزاي شنگن

ويزاي شنگن در ۴ نوع صادر مي شود :

ويزاي نوع A : ويزاي ترانزيت است يعني مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و مي تواند فقط در يكي از فرودگاههاي شنگن پرواز خود را تعويض و راهي كشوري در خارج از شنگن گردد.

ويزاي نوع B : ويزاي عبور است يعني مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و ميتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوري استفاده نمايد تا از طريق زميني خود را به كشور ديگري غير شنگن برساند.

ويزاي نوع C : ويزاي توريستي است كه اكثر ايرانيان با آن وارد شنگن مي شوند.

ويزاي نوع D : ويزاي بلندمدت است كه معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده مي كنند تا بتوانند در طي سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه كنيد كه اگر بخواهيد بيش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانيد، ديگر نيازي به ويزاي شنگن نداريد بلكه بايد درخواست اقامت بدهيد و از طريق سفارت مربوطه پيگير مراحل اقامتي خود باشيد، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده كنيد، بايد حتما به همان مقدار يعني ۳ ماه خارج از شنگن بمانيد تا بتوانيد مجددا ويزاي شنگن دريافت كنيد. البته در صورت داشتن دلايل ويژه مي توانيد براي حداكثر يكسال هم ويزاي شنگن دريافت كنيد.

داشتن ويزاي شنگن لزوما به معناي تضمين جهت ورود به محدوده شنگن نيست، يعني اينكه اگر شما ويزاي شنگن خود را از ايتاليا گرفته باشيد ولي از فرانسه وارد شنگن شويد مقامات مرزي شنگن در فرانسه مي توانند به دلايلي كاملا قانوني به شما اجازه ورود نداده و شما را به كشوري در خارج از شنگن اخراج كنند. مسافر ورودي به شنگن بايد هميشه خود را آماده سوالات احتمالي از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مداركي دال بر توانايي پرداخت هزينه هاي اقامت نمايد.

براي اخذ ويزاي شنگن راههاي مختلفي وجود دارد. ساده ترين راه اقدام از طريق آژانس و تور مسافرتي و اخذ ويزاي نوع C مي باشد كه البته بايد براي اخذ آن پرينت حساب بانكي، پرينت آخرين فيش حقوقي، چك بانكي (ضمانت نامه بانكي ) در وجه آژانس و يا سند ملكي به نام خودتان را از قبل آماده كنيد تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههاي ديگر، دريافت دعوت نامه رسمي جهت بازديد از بستگان، دريافت دعوت نامه از يك شركت معتبر مبني بر حضور در يك نمايشگاه بين المللي و … مي باشند.

به تازگي بر اساس گزارش رسمي به نقل از يك مركز معتبر مطالعاتي در سوئيس كشور ايران از نظر شانس دريافت ويزا و اجازه سفر به ديگر كشورهاي دنيا (با اجازه سفر به ۱۴ كشور دنيا بدون ويزا) در رتبه يكي مانده به آخر فهرست شانس دريافت ويزا قرارگرفته است.

برطبق اين گزارش رسمي، كشورهاي فنلاند، دانمارك وآمريكا با اجازه سفر به ۱۳۰ كشور جهان بدون نياز به ويزا مشتركا اول هستند و كشورهاي آلمان، ايرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ كشور جهان بدون نياز به ويزا به ترتيب در رتبه هاي بعدي قرار دارند.


برچسب: ، آشنايي با روش هاي قانني مهاجرت، تحصيل و زندگي در اروپا، مهاجرت به كانادا، ويزاي شينگن ومهاجرت به كانادا،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۳۱:۳۷ توسط:maryam موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :